Din klub

Ungdomsklubben 1st floor består af to afdelinger. Melder du dig ind, kan du benytte begge afdelinger med dit medlemskort.

1st floor ligger centralt i Brøndbyvester lige ovenpå Brøndbyhallen, og har åbent mandag, tirsdag, onsdag og fredag fra 15.00-22.00, og søndag fra 18.00-22.00.

1st floor afdeling Studiet ligger under Brøndbystrand Skoles (Søholtskolen) hovedindgang, og har åbent tirsdag, torsdag, fredag og søndag fra 18.00-22.00.

Et fællesskab

I 1st Floor skal der være plads til alle. Vi går ind for en god tone, gensidig respekt og rummelighed. Vi ved at fællesskab er nøglen til et fedt ungdomsliv. Vi arbejder sammen for et godt klubmiljø, og vi skaber de bedste rammer og en god atmosfære, så alle føler sig velkomne.

Aktiviteter

Der er altid noget at lave i klubben. Kom og hæng ud med dine venner. Snak med de voksne og tæv dem i pool eller FIFA. Vi har bl.a. musikstudie, fitnesslokale og biograf. Vil du gerne udfordres på den kreative front, kan du fx lære at bage en bryllupskage eller bruge en DJ-pult.

Ofte arrangerer vi ture ud af huset, grillaftener og fester, hvor vi har besøg af alt fra stand-up komikere til stuntmen og kendte kunstnere.

Hvis du bare har brug for at komme her for at slappe af, tilbyder vi også rolige omgivelser med sofahjørner, pigerum og brætspil.

Bemærk at at afdelingen Lounge er lukket fra 1. august 2019.